Logo

Semifreddo af pannettone på citrussalat med mandarinsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

(4 personer)
 
100 g panettone i tern (kage - kan købes færdig)
3 æggeblommer
100 g ægge­hvide
300 g sukker
50 g vand
50 g piskefløde
5 g Maizena majsstivelse
4 mandariner
2 appelsiner
 
Pisk æggeblommerne.
Kog 25 g vand og 100 g sukker op til 121°.
Hæld sukkerlagen under piskning i ægge­blommerne.
 
Pisk æggehviderne.
Kog 25 g vand og 100 g sukker op til 121°.
Hæld sukkerlagen under piskning i ægge­hviderne.
 
Pisk fløden let og vend panettone-tern i.
Vend forsigtigt æggeblomme-, æggehvide­ og flødemasse sammen i en høj cylinder og stil i fryseren.
Skræl mandarinerne, blend dem og si saf­ten over i en gryde.
Kog op med 50 g suk­ker og Maizena majsstivelse. Køl af.
Skræl appelsinerne og befri fileterne. Drys 50 g sukker over.
Anret appelsinfileterne i den ene side af tallerkenen.
Hæld mandarinsaucen ud på resten af tallerkenen og stil et stykke semifreddo ovenpå.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.118 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Solbær-sorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gyldne dråberEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tirami su 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SolbærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os