Logo

Semifreddo af pannettone på citrussalat med mandarinsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

(4 personer)
 
100 g panettone i tern (kage - kan købes færdig)
3 æggeblommer
100 g ægge­hvide
300 g sukker
50 g vand
50 g piskefløde
5 g Maizena majsstivelse
4 mandariner
2 appelsiner
 
Pisk æggeblommerne.
Kog 25 g vand og 100 g sukker op til 121°.
Hæld sukkerlagen under piskning i ægge­blommerne.
 
Pisk æggehviderne.
Kog 25 g vand og 100 g sukker op til 121°.
Hæld sukkerlagen under piskning i ægge­hviderne.
 
Pisk fløden let og vend panettone-tern i.
Vend forsigtigt æggeblomme-, æggehvide­ og flødemasse sammen i en høj cylinder og stil i fryseren.
Skræl mandarinerne, blend dem og si saf­ten over i en gryde.
Kog op med 50 g suk­ker og Maizena majsstivelse. Køl af.
Skræl appelsinerne og befri fileterne. Drys 50 g sukker over.
Anret appelsinfileterne i den ene side af tallerkenen.
Hæld mandarinsaucen ud på resten af tallerkenen og stil et stykke semifreddo ovenpå.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.237 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kylling med paprika + Brødbudding med kirsebærEn helt speciel kylling: Flad, ganske særlig krydret, ganske særlig sprød og ganske særlig...
• BanansouffléSoufflé, her med banan, er en let æggeret eller dessert. Navnet stammer fra fransk og...
• Marcel kageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hybentrifli 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os