Logo

Semifreddo af pannettone på citrussalat med mandarinsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
100 g panettone i tern (kage - kan købes færdig)
3 æggeblommer
100 g ægge­hvide
300 g sukker
50 g vand
50 g piskefløde
5 g Maizena majsstivelse
4 mandariner
2 appelsiner
 
Pisk æggeblommerne.
Kog 25 g vand og 100 g sukker op til 121°.
Hæld sukkerlagen under piskning i ægge­blommerne.
 
Pisk æggehviderne.
Kog 25 g vand og 100 g sukker op til 121°.
Hæld sukkerlagen under piskning i ægge­hviderne.
 
Pisk fløden let og vend panettone-tern i.
Vend forsigtigt æggeblomme-, æggehvide­ og flødemasse sammen i en høj cylinder og stil i fryseren.
Skræl mandarinerne, blend dem og si saf­ten over i en gryde.
Kog op med 50 g suk­ker og Maizena majsstivelse. Køl af.
Skræl appelsinerne og befri fileterne. Drys 50 g sukker over.
Anret appelsinfileterne i den ene side af tallerkenen.
Hæld mandarinsaucen ud på resten af tallerkenen og stil et stykke semifreddo ovenpå.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.930 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her