Logo

Semuljebudding med kirschsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125 g semulje
1/2 l mælk
100 g sukker
3 blade husblas
3 æggehvider
50 g syltede bær
ribsgelé
1 glas kirsch
 
Kog semuljen i mælk i 10 min., smag til med sukker.
Fjern gryden fra varmen og bland 3 blade husblas, opløst i lidt varmt vand, i semuljen.
Tilsæt derefter de stiftpiskede æggehvider. Hæld denne masse i en
buddingform, der er skyllet med koldt vand og stil buddingen til afkøling.
Den kolde budding vendes over på et serveringsfad og pyntes med syltede bær.
Varm ribsgeléen sammen med kirsch´en.
Hæld forsigtigt denne sauce omkring buddingen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.141 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AmbrosiatærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KokosflagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Avocado- og bananmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• AmbrosiatærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!