Logo

Skønne marengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skønne marengs

Marengsene får en fin, lysebrun farve og karamelsmag af det mørke muscovado-sukker. 25 stk.

 

Marengs:

4 æggehvider

1,5 dl sukker

1 dl mørkt muscovado-sukker

 

Fyld:

250 g mascarpone

4 past. æggeblommer

2 spsk sukker

1 tsk vaniljesukker

jordbær, blåbær eller andre bær

 

Stil ovnen på 125°C.

Pisk æggehvi­derne med lav hastighed ca. 2 min.

Tilsæt begge slags sukker lidt ad gangen under piskning. øg hastig­heden, og pisk til fast skum.

Lav ca. 25 marengs af massen på en bageplade med bagepapir med en ske.

Bag midt i ovnen ca. 1 ½ time. Lad afkøle.

Rør mascarponen sammen med æggeblommer, sukker og vanilje­sukker.

Skær toppen af marengse­ne.

Kom fyldet i, læg bær og låg på - Server straks.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.396 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?