Logo

Skønne marengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Skønne marengs

Marengsene får en fin, lysebrun farve og karamelsmag af det mørke muscovado-sukker. 25 stk.

 

Marengs:

4 æggehvider

1,5 dl sukker

1 dl mørkt muscovado-sukker

 

Fyld:

250 g mascarpone

4 past. æggeblommer

2 spsk sukker

1 tsk vaniljesukker

jordbær, blåbær eller andre bær

 

Stil ovnen på 125°C.

Pisk æggehvi­derne med lav hastighed ca. 2 min.

Tilsæt begge slags sukker lidt ad gangen under piskning. øg hastig­heden, og pisk til fast skum.

Lav ca. 25 marengs af massen på en bageplade med bagepapir med en ske.

Bag midt i ovnen ca. 1 1/2 time. Lad afkøle.

Rør mascarponen sammen med æggeblommer, sukker og vanilje­sukker.

Skær toppen af marengse­ne.

Kom fyldet i, læg bær og låg på - Server straks.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.102 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Creme brûlée-tærte med lakridsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber med marengslågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Figentærter - den simpleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme brûlée-tærte med lakridsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os