Logo

Skovridergårdens kirsebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1000 g modne, sorte kirsebær
750 g sukker
2 dl rom
1/2 tsk Atamonpulver eller 1 tsk flydende Atamon

De udstenede bær drysses med sukker og bringes langsomt i kog og koges nogle få min. Syltetøjet skummes, tilsættes Atamon og når det er lidt afkølet, rom. Syltetøjet fyldes i Atamonskyllede glas, der lukkes.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 994 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Is med varm chokoladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æble-cobbler med blåbærEn cobbler er en amerikansk, ovnbagt dessert med frugt, der helt eller delvist er dækket...
• Jordbær-koldskål 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Is med varm chokoladesauce 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!