Logo

Skovridergårdens kirsebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1000 g modne, sorte kirsebær
750 g sukker
2 dl rom
½ tsk Atamonpulver eller 1 tsk flydende Atamon

De udstenede bær drysses med sukker og bringes langsomt i kog og koges nogle få min. Syltetøjet skummes, tilsættes Atamon og når det er lidt afkølet, rom. Syltetøjet fyldes i Atamonskyllede glas, der lukkes.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.172 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?