Logo

Soft-ice af frosne bær og yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g frosne jordbær, brombær, hindbær eller skovbær
3 dl yoghurt naturel
50 g sukker

kom de frosne bær i blenderen sammen med yoghurt og sukker.
Blend bærrene og smag til med ekstra sukker.
Spis soft-icen med det samme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 765 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ovnbagt æblekage, SønderjyskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• CitrontærterSlut en god middag af med en frisk dessert af hjemmebagte kager serveret med en færdigkøbt...
• Pærer bagt, med Marsala og kanelDejlig dessert med pærer, der fyldes med smør, brun farin, Masala og kanel. Pærerne skal...
• Ovnbagte ferskner En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!