Logo

Soft-ice af frosne bær og yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
300 g frosne jordbær, brombær, hindbær eller skovbær
3 dl yoghurt naturel
50 g sukker

kom de frosne bær i blenderen sammen med yoghurt og sukker.
Blend bærrene og smag til med ekstra sukker.
Spis soft-icen med det samme.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.010 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?