Logo

Soft-ice af frosne bær og yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g frosne jordbær, brombær, hindbær eller skovbær
3 dl yoghurt naturel
50 g sukker

kom de frosne bær i blenderen sammen med yoghurt og sukker.
Blend bærrene og smag til med ekstra sukker.
Spis soft-icen med det samme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 681 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frosne paderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SherryfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grapefrugt vodkasorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frosne paderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os