Logo

Softice med jordbærpuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Puré
250 g frosne eller friske jordbær
1 1/2 dl koldt vand
3 spsk sukker

Softice
1 liter vanilje flødeis
1 1/2 dl mælk

Jordbærpuré:
Lad de frosne jordbær tø let op i ca. 1/2 time. Blend bærrene sammen med vand og sukker ved højeste hastighed i ca. 10 sek.

Softice:
Lad isen tø let op i ca. 10 min. Tilsæt mælk og pisk isen blød med en elpisker.

Ved serveringen:
Kom jordbærpuréen i 4 høje glas. Læg softice oveni. Server med lange skeer.
Tips: Jordbærpuréen kan erstattes af hindbærpuré. Anvend 250 g frosne eller friske hindbær, 4 spsk sukker og 1/2 dl koldt vand.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 780 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokolademus 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pavlova - New Zealand's national dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• DaimisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademus 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os