Logo

Softice med jordbærpuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Puré
250 g frosne eller friske jordbær
1 ½ dl koldt vand
3 spsk sukker

Softice
1 liter vanilje flødeis
1 ½ dl mælk

Jordbærpuré:
Lad de frosne jordbær tø let op i ca. ½ time. Blend bærrene sammen med vand og sukker ved højeste hastighed i ca. 10 sek.

Softice:
Lad isen tø let op i ca. 10 min. Tilsæt mælk og pisk isen blød med en elpisker.

Ved serveringen:
Kom jordbærpuréen i 4 høje glas. Læg softice oveni. Server med lange skeer.
Tips: Jordbærpuréen kan erstattes af hindbærpuré. Anvend 250 g frosne eller friske hindbær, 4 spsk sukker og ½ dl koldt vand.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.581 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her