Logo

Softice med jordbærpuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Puré
250 g frosne eller friske jordbær
1 1/2 dl koldt vand
3 spsk sukker

Softice
1 liter vanilje flødeis
1 1/2 dl mælk

Jordbærpuré:
Lad de frosne jordbær tø let op i ca. 1/2 time. Blend bærrene sammen med vand og sukker ved højeste hastighed i ca. 10 sek.

Softice:
Lad isen tø let op i ca. 10 min. Tilsæt mælk og pisk isen blød med en elpisker.

Ved serveringen:
Kom jordbærpuréen i 4 høje glas. Læg softice oveni. Server med lange skeer.
Tips: Jordbærpuréen kan erstattes af hindbærpuré. Anvend 250 g frosne eller friske hindbær, 4 spsk sukker og 1/2 dl koldt vand.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 675 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Risengrød med æblerLige det rigtige, når man vil forkæle sig selv - ikke bare på en diset februardag: cremet...
• Frugtkoldskål med hvidvinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Små dessertforfriskninger - diabetikerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Risengrød og ris à la mandeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvad spiser du til frokost?



Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?





Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os