Logo

Solbæris med hindbærskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Ribsis:
1/2 kg ribs
saft af 1/2 appelsin
saft af 1/2 citron
100 g flormelis
1/4 l piskefløde
 
Solbæris:
400-500 g solbær
100 g flormelis
1/4 l piskefløde
 
Sabayon:
250 g hindbær
1 1/2 dl halvtør hvidvin
100 g sukker
 
Fremgangsmåden er ens for begge slags is.
Purér de ribbede bær sammen med frugtsaften, gnid pureen gennem en si og pisk den herefter sammen med flormelis.
Pisk fløden stiv bland den med frugtpuré, frys blandingen.
Server varm eller lun sabayon og friske bær til isen.
Purér hindbærrene sammen med vin, gnid pureen gennem en si, rør den med sukker, lad den trække et par timer.
Rør æggeblommerne i og pisk blandingen tyk over vandbad.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.271 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blommefromage og karamelsauceFormager kendes nok bedst fra citronfromagen, der var meget populær i 90'erne. Fromage...
• Marinerede jordbær med grillet cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Carpaccio af citrusfrugter og blodappelsincremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommefromage og karamelsauceFormager kendes nok bedst fra citronfromagen, der var meget populær i 90'erne. Fromage...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os