Logo

Solbærkage med sprød top

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g blødt smør
175 g sukker
1 æg
275 g hvedemel
1 ¼ dl sødmælk
200 g friske solbær
 
Sprød top:
125 g sukker
75 g hvedemel
fintrevet skal af 1 usprøjtet citron
50 g smør
 
Pisk smør og sukker tykt.
Pisk ægget i og vend hvedemel og mælk i dejen, der fordeles i en lille
bradepande (28x18 cm) beklædt med bagepapir.
Drys solbærrene over.
Bland sukker, hvedemel og citronskal, hak smørret ud heri og bred den
groftsmuldrede blanding ud over kagen, der bages ved 180ºC ca 45 min,
til den er sprød og gylden.
Lad kagen afkøle og skær den i firkanter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.671 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her