Logo

Stikkelsbær bagt, i creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Stikklsbær bruges ofte til syltning, kage og tærter. Her bliver bærrerne brugt i en spændende dessert. Server gerne retten med god vaniljeis eller koldt flødeskum.

 

400 g stikkelsbær
4 spsk Marsala Superiore
1-2 spsk sukker
 
Dej:
2 æg
75 g sukker
10 g hvedemel
1 dl mælk
1 dl piskefløde 
 

Skyl bærrene, og nip dem.
Læg dem i 4 smurte ovnfaste portionsskåle ell. et fad.
Dryp med Marsala og drys med 1-2 sp sukker.
Pisk æggene helt lyse og tætte med sukkeret og pisk melet i.
Kog mælk og fløde op og pisk det lidt efter lidt i æggemassen.
Hæld cremen over bærrene, drys med en smule sukker, og bag dem i en forvarmet ovn ved 200°C i ca. 20 min., til de er bagte og gyldne.

Servér desserten lun, med is eller kold flødeskum.

 

Tilbehør:
God vaniljeis eller koldt flødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.553 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?