Logo

Stikkelsbær Crumble

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Den populære smulderkoge... beregnet til 4 personer.
 
500 søde stikkelsbær
150-300 g rå rørsukker
2 dl hvidvin eller vand
1 stang vanilje
 
Dej:
150 hvedemel
100 g havregryn
200 g sukker
150 koldt smør
1 tsk kanel
 
Prik stikkelsbærrene med en gaffel og kog dem med sukker, hvid­vin og vaniljekorn i ca. 15 minutter.
 
Dej: Kom alle ingredienser i en skål og saml dem til en smuldret dej.
Læg "stikkelsbærgrøden" i bunden af et smurt ovnfast fad og smuldr dejen over.
Bag kagen i ovnen ved 170ºC i ca, 40 minutter.
Server kagen lun med vaniljeis eller cremefraiche.
 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.394 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ananas med vaniljesirup og flødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold kirsebærsuppe - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BahiadessertDenne dessert er opkaldt efter Bahia-regionen i Brasilien hvor der vokser mange...
• Ananas med vaniljesirup og flødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os