Logo

Sukatgratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

30 g smør

1 spsk hvedemel

1 1/2 dl mælk

2 æg

1 spsk sukker

50 g rosiner

75 g hakket sukat

50 g hakket pomeransskal

reven skal af 1 citron

 

Smelt smørret, drys melet i og lad det op­suge fedtstoffet.

Tilsæt mælken.

Del æg­gene i blommer og hvider og rør blom­merne i blandingen et ad gangen.

Bland sukker, sukat, rosiner og pomerans og rør det i dejen.

Pisk hviderne stive og vend dem i sammen med citronskallen.

Kom blandin­gen i en smurt ovnfast skål og bag desser­ten ved 225°C i ca. 30 min.

Serveres lunken med vaniljesauce eller flødeskum.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 700 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marineret lammebryst + KastaniemousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Cassata - isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• NøddekurveEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Marineret mørbrad + JordbærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os