Logo

Sukatgratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

30 g smør

1 spsk hvedemel

1 ½ dl mælk

2 æg

1 spsk sukker

50 g rosiner

75 g hakket sukat

50 g hakket pomeransskal

reven skal af 1 citron

 

Smelt smørret, drys melet i og lad det op­suge fedtstoffet.

Tilsæt mælken.

Del æg­gene i blommer og hvider og rør blom­merne i blandingen et ad gangen.

Bland sukker, sukat, rosiner og pomerans og rør det i dejen.

Pisk hviderne stive og vend dem i sammen med citronskallen.

Kom blandin­gen i en smurt ovnfast skål og bag desser­ten ved 225°C i ca. 30 min.

Serveres lunken med vaniljesauce eller flødeskum.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.301 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her