Logo

Sukkerkogte halve æbler med gelé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 syrlige æbler
2-3 dl vand
3 spsk sukker
lidt citronsaft
ribsgelé
 
Kog vand, sukker og citronsaft sammen.
Skræl æblerne, halvér dem, og fjern kernehuset.
Læg æblerne i sukkerlagen, og damp dem knap møre.

(kan også gøres i mikroovn, ca. 3 minutter ved fuld effekt).
Lad dem blive kolde i lagen.
Lad den dryppe godt af, og arrangér dem med lidt gelé i hver.
 
Tips: Tilbehør til and, kalkun eller flæskesteg.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.858 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Risengrød og Ris à l'amandeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtis a la plombièreEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Små pæretærter med marcipanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risengrød under dynenAt koge risengrød under dynen er en klimavenlige måde at koge risengrød på. Risengrød til...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os