Logo

Sukkerkogte halve æbler med gelé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 syrlige æbler
2-3 dl vand
3 spsk sukker
lidt citronsaft
ribsgelé
 
Kog vand, sukker og citronsaft sammen.
Skræl æblerne, halvér dem, og fjern kernehuset.
Læg æblerne i sukkerlagen, og damp dem knap møre.

(kan også gøres i mikroovn, ca. 3 minutter ved fuld effekt).
Lad dem blive kolde i lagen.
Lad den dryppe godt af, og arrangér dem med lidt gelé i hver.
 
Tips: Tilbehør til and, kalkun eller flæskesteg.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.918 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Citronsorbet Iskold og syrlig i smagen, og så er den herligt læskende. Forfriskende. Hvad mere kan...
• PærefromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Engelsk brødpuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citron-sorbetIs er en nem dessert. Prøv fx Mokkais med abrikoser, Jordbæris, Parfait-is og her...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os