Logo

Sukkerkogte halve æbler med gelé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 syrlige æbler
2-3 dl vand
3 spsk sukker
lidt citronsaft
ribsgelé
 
Kog vand, sukker og citronsaft sammen.
Skræl æblerne, halvér dem, og fjern kernehuset.
Læg æblerne i sukkerlagen, og damp dem knap møre.

(kan også gøres i mikroovn, ca. 3 minutter ved fuld effekt).
Lad dem blive kolde i lagen.
Lad den dryppe godt af, og arrangér dem med lidt gelé i hver.
 
Tips: Tilbehør til and, kalkun eller flæskesteg.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.023 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær-isbomberEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æggehvide fromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Karamelrand med ananas, jordbær og karamelskumDer er dømt mangedobbelt nydelse, når karamelranden serveres med den ovenud lækre...
• Jordbær-isbomberEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!