Logo

Sveskedessert 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
225 g stenfri svesker (ca. 1 pose)
50 g mandler
60 g melis
60 g smør
3 æg
2 ½ dl piskefløde
 
Mandlerne smuttes og hekkes.
Et ovnfast fad smøres, og sveskerne fordeles heri.
Rør smør og melis hvidt og skummende.
Tilsæt æggeblommerne en ad gangen.
Æggehviderne piskes stive og vendes i æggemassen.
Dejen hældes i fadet, og sættes i en 175°C varm ovn i 35-45 min., til dejen er stivnet og gylden.
Serveres lun med kold flødeskum.
 
Tips: Sveskerne kan stænkes med lidt cognac.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.378 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• TrifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hyldebærkogte pærer med nougat, mandelgratin og vanilleisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• YmerrandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• TrifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!