Logo

Sveskedessert 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
225 g stenfri svesker (ca. 1 pose)
50 g mandler
60 g melis
60 g smør
3 æg
2 1/2 dl piskefløde
 
Mandlerne smuttes og hekkes.
Et ovnfast fad smøres, og sveskerne fordeles heri.
Rør smør og melis hvidt og skummende.
Tilsæt æggeblommerne en ad gangen.
Æggehviderne piskes stive og vendes i æggemassen.
Dejen hældes i fadet, og sættes i en 175°C varm ovn i 35-45 min., til dejen er stivnet og gylden.
Serveres lun med kold flødeskum.
 
Tips: Sveskerne kan stænkes med lidt cognac.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.177 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brødbudding- er en klassisk dessert, som er ved at gå i glemmebogen. Det er lidt synd, for desserten...
• Nem is med æblecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademandelkage, bagtLækker chokoladekage der indeholder både lys chokolade, mørk chokolade og mandler. Perfekt...
• Brødbudding - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os