Logo

Sveskedessert 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

225 g stenfri svesker (ca. 1 pose)
50 g mandler
60 g melis
60 g smør
3 æg
2 ½ dl piskefløde
 
Mandlerne smuttes og hekkes.
Et ovnfast fad smøres, og sveskerne fordeles heri.
Rør smør og melis hvidt og skummende.
Tilsæt æggeblommerne en ad gangen.
Æggehviderne piskes stive og vendes i æggemassen.
Dejen hældes i fadet, og sættes i en 175°C varm ovn i 35-45 min., til dejen er stivnet og gylden.
Serveres lun med kold flødeskum.
 
Tips: Sveskerne kan stænkes med lidt cognac.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.969 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her