Logo

Syltede blommer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

500 g blommer
½ l. vand
250 g sukker
saft fra ½ usprøjtet citron
1 vaniljestang
Atamon eller spiritus til skylning af glas
 

* Tilberedning

Skær blommerne i kvarte, og fjern stenene.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
Kog en lage af vand, sukker, citronsaft, vaniljekorn og stang.
Læg blommerne i skoldede glas, skyllet med Atamon eller spiritus.
Hæld lagen over og luk til med det samme.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (11 stemmer)
Siden er blevet set 6.813 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her