Logo

Syltede dessertkirsebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kirsebær
400-500 g sukker
¾-1 l. vand
1 vaniljestang
Atamon eller spiritus til skylning af glas
 
Udsten kirsebærrene, brug evt. en kirsebærudstener, så går det hurtigere.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
Kog en lage af vand, sukker, vaniljekorn og –stang.
Hæld de udstenede bær på skolede glas skyllet med Atamon eller spiritus, og hæld lagen over.
Luk glassene, og stil dem mørkt og køligt.
Lad bærrene trække et par måneder, før du bruger dem.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.386 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her