Logo

Syltede dessertkirsebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg kirsebær
400-500 g sukker
3/4-1 l. vand
1 vaniljestang
Atamon eller spiritus til skylning af glas
 
Udsten kirsebærrene, brug evt. en kirsebærudstener, så går det hurtigere.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
Kog en lage af vand, sukker, vaniljekorn og –stang.
Hæld de udstenede bær på skolede glas skyllet med Atamon eller spiritus, og hæld lagen over.
Luk glassene, og stil dem mørkt og køligt.
Lad bærrene trække et par måneder, før du bruger dem.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 747 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbletimbale med råcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Karamelkurv med isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ananasis med chokoladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbletimbale med råcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os