Logo

Syltede gyldne tropiske frugter i lag med kokoscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Desserten kan forberedes et par doge forinden servering. Blot må den ikke lægges sammen før i sidste sekund.
 
3 lag filo dej
1 spsk koldpresset raps olie
1 spsk sesamfrø
 
Syltede tropiske frugter:
1/2 ananas
1 mango
1 papaya
2 spsk honning
150 g rå rørsukker
1 dl æblemost
saft af 1/2 citron
 
Kokoscreme:
1/2 l græsk yoghurt
5 spsk kokosmælk
saft af 1/2 lime
 
Frugter:
Skær frugterne i tynde både, kog dem møre over svag varme med de øvrige ingredienser og stil til afkøling.
 
Creme: Rør yoghurten med kokosmælk og limesaft.
 
Pensl hvert lag filodej med rapsolie og læg dem ovenpå hinanden.
Drys med sesamfrø og skær filodejen ud i 16 firkanter.
Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 1800 i ca. 8 minut­ter.
Portionsanret desserten:
Læg skiftevis filobund, frugt og kokos­creme. Afslut med et lag filo.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 940 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mokka fromage - diabetikerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade risdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• OstesoufléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• MokkabuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os