Logo

Syltede halve æbler - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 cox orange æbler
 
Lage:
4 dl vand
1 tsk vaniljesukker
sødemiddel svarende til ca. 50 g sukker
 
Fyld: 4 tsk ribsgele uden tilsat sukker
 
Æblerne skrælles, halveres og kernehusene fjernes med en teske.
Lage: Vand og vaniljesukker blandes i en gryde.
Lagen koges op og de halve æbler koges knap møre i ca. 5 minutter.
De halve æbler tages op af lagen.
Lagen tilsættes sødemiddel.
Æblerne lægges tilbage og afkøles i lagen.
Halve æbler fyldes med ribsgelé eller der kan lægges en sveske i hvert
æble.
Halve æbler serveres som tilbehør til fx. andesteg.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.518 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad laver du på St. Bededag 2024



Effektiv reklame - klik her