Logo

Syltede pærer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(½ pære pr person)
Pærerne skrælles og halveres.
Kærnehuset udtages.
Koges i suk­kerlage med lidt vanilje.
Marcipan røres med fløde, cognac og hakkede nødder/mandler.
Lægges derefter i pæren, der hvor kærnehuset var.
Serveres afkølede overhældt med varm choko­lade.
Anrettes bedst på en frugtcoulis.
 
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 844 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?