Logo

Tærte med hindbær og karamelsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Tærte med hindbær og karamelsauce

Dette er en tærte til sommer­festen! Perfekt med flødeskum eller vaniljeis.

 

4 dl hindbær (ca. 200 g)

Tærtedej:

100 g køleskabskoldt smør

3 dl havregryn

3 dl hvedemel

 

Karamelsauce:

2 dl piskefløde

1 dl sukker

1 dl lys sirup

 

Stil ovnen på 200°C.

Hak smør, havregryn og mel sammen til en smuldredej med en kniv, eller kør det hurtigt sam­men i en foodprocessor.

Tag 1 dl af dejen til side, og fordel resten af smuldredejen i en tærteform, ca. 24 cm i diameter.

Forbag midt i ovnen ca. 15 min.

 

Bland fløde, sukker og sirup i en lille gryde. Lad simre ca. 20 min.

Hæld hindbærrene i tærte­formen.

Hæld karamelsaucen over, og strø resten af smuldrede­jen over.

Bages midt i ovnen ca. 20 min.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.234 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ris à l'amande med sveskerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skål i pæreEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risalamande 2009En portion risengrød er ikke bare en portion risengrød - den kan blive til meget andet så...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os