Logo

Tapioka Koko med Colombo Coulis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
8 personer

Tapioka creme
1,5 l økologisk mælk
400 g kokosmel
100 g tapioka perler
2 æggeblommer
150 g sukker

I en kasserolle koges mælk og sukker med kokosmel i ca. 2-3 min. Lad det herefter stå i gryden i 10 min. Mælken hældes gennem en sigte over i en anden gryde, og koges op igen. Kom tapiokaen i, og kog videre ved lav varme i ca. 20 min. Husk at røre forsigtigt i gryden ind i mellem. Efter kogningen tages gryden af varmen, og under stadig omrøring legeres massen med 2 ægggeblommer. Hæld tapiokamassen i et fad og lad den afkøle.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.403 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?