Logo

Tofu is med chokoladestykker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g blød tofu
1/2 dl ahornsirup
2 spsk honning
3 spsk nøddeolie
2 1/2 dl sojamælk
2 1/2 dl piskefløde
220 g macadamianødder ristede og grofthakkede (eller hasselnødder)
125 g mørk chokolade grofthakket
 
Tofuen lægges i blød i varmt vand i 2 minutter.
Overføres derefter til koldt vand i 2 minutter og drypper derefter godt
af.
Læg nu tofuen i blenderen sammen med ahornsirup, honning og nøddeolie.
Blend til massen er fuldstændig jævn.
Tilsæt gradvist sojamælk og fløde og blend til blandingen er tyk og cremet.
Cremen hældes over i en stor frostboks eller metalform.
Bland forsigtigt nødder og hakket chokolade i cremen.
Læg låg på boksen eller dæk formen godt til med folie.
Stil den i fryseren.
Isen røres igennem netop når den begynder at stivne.
Denne proces gentages 3-4 gange inden isen fryses helt igennem.
 
Tips: Vælg endelig den bløde tofutype til denne opskrift.
En skærefast tofu har ikke den cremede konsistens, som er med til at gøre isen så lækker.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 804 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Engelsk æblepie i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbertrifli med CremefineEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Friturestegt isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Engledessert En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os