Logo

Tofu is med chokoladestykker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g blød tofu
½ dl ahornsirup
2 spsk honning
3 spsk nøddeolie
2 ½ dl sojamælk
2 ½ dl piskefløde
220 g macadamianødder ristede og grofthakkede (eller hasselnødder)
125 g mørk chokolade grofthakket
 
Tofuen lægges i blød i varmt vand i 2 minutter.
Overføres derefter til koldt vand i 2 minutter og drypper derefter godt
af.
Læg nu tofuen i blenderen sammen med ahornsirup, honning og nøddeolie.
Blend til massen er fuldstændig jævn.
Tilsæt gradvist sojamælk og fløde og blend til blandingen er tyk og cremet.
Cremen hældes over i en stor frostboks eller metalform.
Bland forsigtigt nødder og hakket chokolade i cremen.
Læg låg på boksen eller dæk formen godt til med folie.
Stil den i fryseren.
Isen røres igennem netop når den begynder at stivne.
Denne proces gentages 3-4 gange inden isen fryses helt igennem.
 
Tips: Vælg endelig den bløde tofutype til denne opskrift.
En skærefast tofu har ikke den cremede konsistens, som er med til at gøre isen så lækker.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.071 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?