Logo

Trifli med sommerbær og yoghurtcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Trifli med sommerbær og yoghurtcreme

 

Slut en dejlig middag af med en skøn dessert - en trifli med sommerbær.

Arbejdstid: 15 min. Kogetid: ca. 5 min. Trækketid: ca. 30 min. Ikke fryse-egnet. (4 personer) .

 

#

500 g blandede bær (fx ribs, solbær og jordbær evt. frosne)

1 dl sukker

12-16 makroner

400 g yoghurt naturel 10%

(græsk, fast type eller 2 dl sødmælksyoghurt og 100 g cremefraiche 38%)

1 stang vanilje (kornene)

2 spsk flormelis

3 pasteuriserede æggeblommer (½ dl)

*

 

Rib og skyl solbær og ribs og læg dem i en gryde med sukker og 3 spsk vand.

Giv dem et opkog og lad dem simre gennemvarme.

Tilsæt rensede, udskårne jordbær og giv det et opkog.

Smag til med sukker og hæld det i en skål til afkøling.

Fordel makronerne i 4 portions-glas, fordel bærblandingen over dem og lad det trække 1 times tid.

Rør yoghurt med vanilje, flormelis og æggeblommer.

Kom yoghurtcremen på toppen af triflien og server.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.688 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her