Logo

Trifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(Til 4 personer)

500 g bær
150 g rørsukker

Creme:
250 ml Cremefine til Madlavning
2,5 dl sødmælk
2 stænger vanilje
150 g sukker
6 pasteuriserede æggeblommer
3 spsk hvedemel
1 pose makroner
250 ml Cremefine til Piskning

Kog bær og sukker op og lad det simre i 10-15 minutter. Køl bærmassen af.
Kog mælk og Cremefine til Madlavning sammen med vaniljestangen.
Hæld det i en skål til afkøling.
Pisk æggeblommer, hvedemel og sukker til en æggesnaps.
Tilsæt mælkemassen og pisk det sammen.
Hæld det hele tilbage i gryden og pisk op under svag varme indtil cremen er tyk.
Læg et lag knuste makroner i en skål.
Læg så bær og et lag creme.
Fortsæt indtil det sidste lag, der pyntes med den piskede Cremefine til Piskning.

Tips:
I stedet for at lave en skål, lav da portionsanretninger (der er nok til 4 store glas). Har du travlt så lav en MAIZENA kagecreme, rør et par skefulde pisket Cremefine til Piskning i for at gøre cremen mere let. Rør lidt vaniljesukker med i Cremefine til Piskning, det giver en god og sød smag. Lav evt. triflien dagen inden servering, men vent med at komme skum på til lige inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.941 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her