Logo

Tyroler kirsebærkage i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1/2 kg kvark
1/4 l. mælk
160 g sukker
4 tsk vaniljesukker eller kornene af 1 stang vanilje
4 spsk kartoffelmel
4 æggeblommer
1/2 kg syltekirsebær
2 bananer
2-3 spsk rosiner
4 æggehvider.
       
Rør mælk, sukker, vanilje, æggeblommer og hvedemel sammen med kvarken til en glat dej.
Tilsæt de udstenede kirsebær, bananskiver og rosiner.
Vend til sidst forsigtigt de stiftpiskede æggehvider i.
Hæld dejen i en gennemfugtet stegeso.
Bag kagen ved 220ºC i ca. 1 1/4 time.
Der kan serveres en kirsebærsauce til lavet af kirsebærsaft, der er
jævnet ganske lidt.


Tips: Til desserter er det nødvendigt at have en stegeso, der udelukkende
anvendes til de søde ting.
De er meget ømfindtlige og kan derfor tage smag af det der har været i
en stegeso, som anvendes til andre kraftigt smagende retter.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 904 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• NøddekurveEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Citron og kanelis med syltede pærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PistacieparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddekurve 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os