Logo

Tyttebærris - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En nem og meget velsmagende dessert. Hvis man bruger friske tyttebær, kan de blot røres med sukker, til bærrene er knust, og sukkeret er optaget af bærrene.

Beregn 1 1/2 dl sukker til 2 dl friske tyttebær.

Til 4 personer

 

2 dl langkornede ris

4 dl vand

1/2 tsk salt

1 1/2-2 dl piskefløde

1 1/2 dl (rå)syltede tyttebær

 

Kog risene til løse ris i vand tilsat salt - 10-12 minutter.

Lad dem blive helt kolde, før de vendes i flødeskum.

Læg risene i lag med tyttebær, begynd og slut med ris og kom en lille portion tyttebær på toppen.

Der kan bruges portionsskåle eller en stor des­sertskål.

 

Tips: Andre former for syltede bær kan bruges i stedet, fx solbær, ribs eller kirsebær.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.706 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SvanerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Honning-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vaniljeis med chokoladestykkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Svensk æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os