Logo

Vafler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

300 g hvedemel
1 tsk natron
2 spsk sukker
1/2 tsk vaniljesukker
1/2 l kærnemælk
1 spsk oliemargarine til stegning
Tilbehør: Sukker og syltetøj
 
Sigt hvedemel og natron sammen i en skål, og bland sukker og vaniljesukker i.
Rør kærnemælken i lidt efter lidt.
Varm vaffeljernet op, pensel det med oliemargarine mellem hvert hold vafler.
Kom 1 dl dej på vaffeljernet pr plade og steg vaflerne, til de er gyldenbrune og sprøde.


Tips: Spis dem, så snart de er bagt, med sukker og syltetøj på. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.906 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladekage med rabarbermousseRabarberluksus til dessert eller kage, når det skal være noget helt særligt
• Panna cotta med friske jordbærLet dessert, der kan serveres forår, sommer, efterår, vinter
• Creme brûlée med æblerDenne dejlige dessert går aldrig af mode her har den fået æblefyld og smag af citrontimian
• Chokoladekage med rabarbermousseRabarberluksus til dessert eller kage, når det skal være noget helt særligt
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os