Logo

Vodka-marineret jordbær med Crema Bella

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 l Crema Bella - Vanilje og Jordbær is
1 bk. friske jordbær
2 appelsiner
2 cl vodka
1 spsk sukker
 
Pil jordbærrene, skær dem i kvarte og læg dem i en skål.
Vask appelsinerne og skær skrællen af med en skarp kniv.
Appelsinen skæres i fileter, som presses hen over skålen med jordbær,
vodka og sukker.
Skær lidt af appelsinskrællen i fine strimler og kom dem ved.
Vend det hele forsigtigt sammen og lad det stå og marinere ved
stuetemperatur i 20 minutter.
Anret frugten i en dyb tallerken og server med den gode is.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 894 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Triade fra konditorietEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Indbagt ost i filodej med timianEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ymerfromage med frugtDesserten er lavet af den skønne, tykke, danske ymer, der smager godt sammen med jordbær...
• TrifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os