Logo

Vodka-marineret jordbær med Crema Bella

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 l Crema Bella - Vanilje og Jordbær is
1 bk. friske jordbær
2 appelsiner
2 cl vodka
1 spsk sukker
 
Pil jordbærrene, skær dem i kvarte og læg dem i en skål.
Vask appelsinerne og skær skrællen af med en skarp kniv.
Appelsinen skæres i fileter, som presses hen over skålen med jordbær,
vodka og sukker.
Skær lidt af appelsinskrællen i fine strimler og kom dem ved.
Vend det hele forsigtigt sammen og lad det stå og marinere ved
stuetemperatur i 20 minutter.
Anret frugten i en dyb tallerken og server med den gode is.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 850 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbærsuppe med vanille AioliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• AbrikosfrydAbrikosfryd er en dejlig abricos tærte der virkelig viser abricoserne som skønne væsen...
• KirsebærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærtirami suEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os