Logo

Ymerfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 æg, delt
3 spsk sukker
7-8 blade husblas
1/2 liter ymer
1/4 liter piskefløde, pisket til skum

Pynt: syltet frugt

Æggeblomme og sukker røres godt. Den udblødte, smeltede husblas tilsættes. Ymeren blandes i lidt efter lidt. Når fromagen begynder at blive jævn, vendes flødeskummet forsigtigt i og til sidst den stiftpiskede æggehvide. Fromagen fyldes i en skål og pyntes med syltet frugt. Der kan også lægges syltetøj i skålen, før fromagen lægges over.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.019 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rødvinskogte svesker med råcreme og sprøde mandelflagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags ovnbagt æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte æbler med isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødvinsmarinerede pærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os