Logo

Ymerfromage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

7 blade husblas
½ dl kogende vand
4 spsk sukker
evt. 15 smuttede, hakkede mandler
1 tsk Vanille
½ liter ymer
¼ liter piskefløde, pisket til skum

Pynt: syltede kirsebær eller solbær

Husblasen udblødes i rigeligt, koldt vand, tages op og smeltes i ½ dl kogende vand. Sukker, mandler og Vanila tilsættes. Ymeren røres i lidt efter lidt. Når fromagen begynder at blive jævn, vendes flødeskummet forsigtigt i. Fromagen hældes op og serveres med syltede kirsebær eller solbær

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.393 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her