Logo

Ymerfromage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
7 blade husblas
½ dl kogende vand
4 spsk sukker
evt. 15 smuttede, hakkede mandler
1 tsk Vanille
½ liter ymer
¼ liter piskefløde, pisket til skum

Pynt: syltede kirsebær eller solbær

Husblasen udblødes i rigeligt, koldt vand, tages op og smeltes i ½ dl kogende vand. Sukker, mandler og Vanila tilsættes. Ymeren røres i lidt efter lidt. Når fromagen begynder at blive jævn, vendes flødeskummet forsigtigt i. Fromagen hældes op og serveres med syltede kirsebær eller solbær
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.408 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?