Logo

Ymerfromage 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

2,5 dl piskefløde
5 dl ymer
sukker
1 stang vanilje
3 blade husblas
25-50 g smuttede mandler
*

 
Pisk piskefløde til skum og bland med ymer.
Smag til med sukker og tilsæt vanilje.
Rør 3 blade udblødt smeltet håndvarmt husblas i.
Tilsæt de smuttede hakkede mandler.
Hæld jordbærkompot eller hvad du nu vælger i en skål.
Hæld desserten over og sæt den koldt, for at stivne.
 
Tips: Flødeskum serveres til, eller jordbærsauce.




Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.614 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?