Logo

Ymerfromage 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l. ymer.
¼ l. fløde.
2 æg.
1 stang vanilje / 2 tsk vaniljesukker
5-6 spsk sukker.
1 spsk citron.
8 bl. husblas.
Evt. 100 g hakket mørk chokolade
 
Husblas lægges i blød i koldt vand ca 2 min.
Æggene deles i blommer og hvider.
Blommerne piskes sammen med sukkeret.
Husblassen tages op sættes i vandbad.
Når det er smeltet tilsættes det i æggemassen.
Derefter tilsættes ymeren lidt efter lidt.
Fløden piskes stiv og vendes i fromagen.
Æggehviderne piskes stive og vendes i.
Tilsæt vanilje og citron, og stil på køl i ca 6 timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (7 stemmer)
Siden er blevet set 5.217 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad laver du på St. Bededag 2024



Effektiv reklame - klik her