Logo

Ymerfromage med appelsin og abrikos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ymerfromage med appelsin og abrikos

 

Desserten er en let ymerfromage toppet med bløde abrikoser og sprøde nødder

Arbejdstid: 15 min. Hviletid: 2 timer. 4 personer

 

#

1 dl gelésukker multi (se Tips)

2½ dl piskefløde

½ liter ymer

2 tsk fintrevet appelsinskal

 

Pynt:

8 bløde abrikos

30 g hasselnøddekerner

*

 

Kog gelésukker med 1 dl piskefløde.

Lad det køle lidt af og rør det i ymeren.

 

Pisk resten af fløden til blødt skum sammen med fintrevet appelsinskal.

Vend flødeskummet t i ymerblandingen og fordel cremen i portionsglas.

Sæt dem i køleskab, til fromagen er stivnet ca. 2 timer.

 

Pynt desserterne med små stykker abrikos og snittede hasselnøddekerner.

 

Tips: Gelésukker multi er sukker tilsat et geleringsmiddel. Hvis du ikke har det, kan du bruge 1 dl alm. sukker plus 5 blade husblas. Rør sukkeret sammen med ymeren. Udblød husblassen i koldt vand, knug vandet af og smelt den i en skål over vandbad. Bland husblassen med lidt af ymeren og vend blandingen i resten af ymeren. Fortsæt som i opskriften, men pisk al fløden til skum.

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.048 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?