Logo

Yoghurttrifli med råsyltede bær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Yoghurttrifli med råsyltede bær

 

En frisk dessert på en varm sommeraften.

Arbejdstid: 25 min. Syltetid: 1-2 timer. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

Råsyltede bær:

75 g solbær

75 g ribs

75 g sukker

125 g hindbær

 

Yoghurtcreme:

½ stang vanilje

1-2 spsk sukker

250 g græsk yoghurt

 

Tilbehør:

makroner/sprøde kager og lidt mynte eller citronmelisse

*

 

Skyl og rib solbær og ribs og vend dem sammen i en skål med sukker.

Lad dem trække ved stuetemperatur 1 times tid og vend rundt nogle gange undervejs.

Vend hindbærrene i, når sukkeret er smeltet.

 

Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.

Mos dem sammen med sukkeret og tilsæt yoghurt.

Rør det godt sammen og anret i glas med bær og knuste kager/makroner.

Pynt med mynte eller citronmelisse.

 

Tips: Erstat evt. yoghurtcremen med en kogt vaniljecreme eller en creme pisket af lige dele piskefløde og cremefraiche 38%.

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 518 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?