
 
Desserten er en sprød
nøddemedalje med bær.
Arbejdstid: ca. 30
min. Bagetid: ca. 15 min. Ikke fryse-egnet 
 
#
Nøddekager (12 stk
til 6 medaljer): 
50 g
hasselnøddekerner 
50 g smør (smeltet) 
50 g sukker 
50 g lys sirup 
25 g hvedemel 
 
Fyld: 
600 g blandede bær (fx
hindbær, blåbær og brombær) 
¼ l piskefløde 
½ vaniljestang
(kornene) 
2-3 spsk flormelis 
*
 
NØDDEKAGER: Hak
nødderne meget fint i en foodprocessor. 
Tilsæt smør, sukker,
sirup og mel og rør dejen ensartet. 
Sæt dejen med en ske
i 12 cirkler på bageplader med bagepapir. 
Tryk dem lidt flade
med bagsiden af skeen. 
Bag ved 175 °C i ca.
7 min. - til kagerne er lysebrune i kanterne. 
Læg dem på en
bagerist til afkøling. 
Pisk fløden til
blødt skum og smag til med vanilje og flormelis. 
Læg kagerne sammen
med creme og bær lige før servering. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin