Logo

Hyldeblomstsaft 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20-25 udsprungne hyldeblomstklaser, uden den grove del af stilken
Saften fra 1-2 citroner
1 brev citronsyre, ca. 20-25g
1 kg sukker
1 l kogende vand
Flydende Atamon

Alle ingredienserne blandes i en stor skål og røres godt igennem til sukkeret er smeltet. Hvis du overvejer at lave marmelade af det overskydende hyldeblomstkvas, efter du har lavet saft, kan du med fordel skære citronerne i tynde skiver og tilsætte dem, i stedet for at presse saften ud af dem.

Tilsæt 1 tsk Atamon, dæk skålen til og lad den stå i køleskabet i 4-5 dage.
Si derefter saften gennem et saftklæde og hæld den på skoldede Atamonskyllede flasker.
Lav rigeligt, det forsvinder med lynets hast på en sommerdag i naturen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.807 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her