Logo

Hyldeblomstsaft 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

60  hyldeblomstskærme 
2 kg sukker 
3 1/2 l. kogende vand 
4  økologiske citroner 
60 g citronsyre 


De grønne stilke på blomsterne klippes væk, blomsterne rystes let for at komme af med smådyr, de må ikke skylles.
Citronerne vaskes og skives tyndt.
Hyldeblomster, citroner og sukker lægges i en stor plasticspand, porcelænsskål eller rustfri stålgryde.
Vandet koges og citronsyren opløses. Hæld det over blomsterne og rør godt rundt.
Et viskestykke el. lign. lægges over.
Stilles køligt i 4-5 dage, der røres rundt ca. en gang om dagen.
Saften sies igennem et klæde, og hældes på Atamonskyllede flasker med tætsluttende propper.
Serveres som saftevand til mad, eller som sommerdrink med danskvand eller hvidvin. Kan også anvendes til sorbet.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.043 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Choko CaffèEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• MojitoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• DjævlekaffeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bærkompot gammeldagsDenne herlige gammeldags dessert bliver man aldrig træt af. Og så giver den masser af...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os