Logo

Hyldedrik

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
20 stk hyldeblomstklaser
2 spsk citronsyre
1 kg sukker
1 liter kogende vand
2 citroner, saft og skal heraf

Hyldeblomstklaser, citronsyre, citronsaft og -skal samt sukker blandes og overhældes med kogende vand.
Stilles koldt og trækker 4-5 dage under låg.
Sigtes og hældes på flasker.
Sæt et par flasker i køleskabet, og frys resten ned, fx. i rensede mælkekartoner. Så slipper du for at bruge konserveringsmidler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 926 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pink champagnecocktailDer er noget dejligt dekadent og en anelse forbudt over champagnecocktails. Det med at...
• Frugt-smoothiesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rosen kirEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PæreistærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os