Logo

Hyldedrik

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
20 stk hyldeblomstklaser
2 spsk citronsyre
1 kg sukker
1 liter kogende vand
2 citroner, saft og skal heraf

Hyldeblomstklaser, citronsyre, citronsaft og -skal samt sukker blandes og overhældes med kogende vand.
Stilles koldt og trækker 4-5 dage under låg.
Sigtes og hældes på flasker.
Sæt et par flasker i køleskabet, og frys resten ned, fx. i rensede mælkekartoner. Så slipper du for at bruge konserveringsmidler.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 850 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stor grønEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RabarbersaftEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gløgg med romrosinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Dansk æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os