Logo

Ingefær-mojito

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Ingefær-rom:
1/2 flaske hvid rom
5 cm ingefærknold

Til hver drink skal bruges:
4 cl lys rom
1 tsk sukker
2 cl limejuice (fx. Rose's)
2-3 mynteblade
Danskvand
Isterninger

Snit Ingefær i tynde skiver, og kom i flasken med rom.
Lad stå og trække i ca. 10 dage.
Brug nu rommen i mojitoen.
Kom sukker, lime og myntebladene ned i et glas, og mas bladene, så alt saften kommer ud af dem.
Kom danskvand og isterninger i glasset og server.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.272 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stor dunkende rød næseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HyldebærsaftevandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tyrkisk kaffeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Søde butterdejsskaller med nougatfløde og appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!