Logo

Kom foråret på flaske nu

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kom foråret på flaske nu


Mælkebøtter, birkeblade, martsviol. Det er bare noget af det, man kan lave snaps på i april måned.

Selvom sommeren og varmen endnu ligger på lur, er der allerede nu mulighed for at komme foråret på flasker. Naturen er nemlig et skatkammer af urter og blade, som kan kommes i vodka og blive til kryddersnaps.

- Der er blomster fra hvidtjørn, mælkebøtter, martsviol, bøgeblade, birkeblade, og der kommer snart skovmærker og hyldebærblomster.

- Pluk birkebladene, lige når de springer ud og kom dem i vodka.

Lad det stå i 7 dage, si det gennem et kaffefilter.

Du har nu en snaps, der er god at drikke til kød og sild.

 

Også egetræets knopper kan bruges til at lave en lækker kryddersnaps.

- Pil knopperne af og kom dem i vodka.

Lad det trækker i 3 måneder og si det så gennem et kaffefilter.

Så får du en flot, gylden, meget aromatisk snaps ud af det.

Efter et halvt år vil den endda smage hen i nærheden af whisky.

 

I foråret er der ikke ret mange planter og urter, man skal passe på.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 458 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her