Logo

Krydret rødvinstoddy

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 dl vand
1 1/2 dl rødvin
1 stk hel kanel
1-2 stk sukker
1 stk appelsinskal ( husk at vaske den godt før brug)

Bland alle ingredienserne og varm det i en mikroovn i 1 1/2 -2 minutter ved fuld effekt 850-900W.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.511 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Appelsin milkshakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kastanie-aperitifEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommesaft uden sukkerDer bruges ofte en stor mænge sukker for at gøre saft sødt - men ikke i denne opskrift...
• American pieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os