Logo

Lauras caribiske rom punch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Jeg har set min mor lave denne punch tusind gange. Hvis du ikke kan få fat på mangomos på dåse, så bare blend 400 g mangostykker fra en dåse til en jævn masse. Du kan også udelade rommen, hvis du vil have en alkoholfri punch.
 
Til 2 x 1,75 literkande, nok til ca. 16 glas
175 g sukker
175 ml kogende vand
saften fra 4 limefrugter og 4 citroner
1 tsk angosturabitter
400 ml mangomos på dåse
150 ml jordbærsirup (valgfri)
250-300 ml hvid rom (og husk, jo mere rom, jo mere sjov)
1 liter tropisk frugtjuice
1 liter lemonade eller danskvand
rigeligt med isterninger
lime- og appelsinskiver i kvarte som dekoration
 
Rør sukker og vand sammen indtil sukkeret er opløst.
Lad det afkøle.
Bland sukkersiruppen med limesaft, citronsaft, angosturabitter, mangomos, jordbærsirup (hvis du bruger det) og rom, og rør det godt sammen.
Det kan nu stilles til afkøling i køleskabet indtil umiddelbart før servering.
Kom frugtjuicen og lemonaden i under omrøring og server med isterninger.
Dekorer med lime- og appelsinskiver.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.542 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Southern CoffeeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HyldeblomstsaftEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tomat energidrikEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Strawberry jellyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os