Logo

Planteur Maison

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Gammel Martinique rhum
Saft af 5 appelsiner
4 passionsfrugter
Revet muskatnød
Angostura
1 l vand
1 kg sukker
Isterninger

Kog en sukkerlage af lige dele vand og sukker og tilsæt lidt revet muskatnød.

Når lagen har kogt i 10 minutter, tages den af varmen og kernerne fra de friske passionsfrugter tilsættes.

Lad lagen afkøle og tilsæt den friske appelsinsaft.

Frugtlagen rækker til mange drinks og holder sig godt på køl.
Drinken kan selvfølgelig blandes i forskellige styrkeforhold, alt efter temperament, men her er en god start: 3 cl. gammel rhum til 1 dl frugtsaft og et par dråber Angostura.

Server drinken med isterninger.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 897 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hyldeblomstsaft 5Hyldeblomstsæsonen er alt for kort, så nyd de smukke og velsmagende blomster, mens de er...
• TranebærbrændevinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Iskold eller varm mynteteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HonningbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os