Logo

Rabarbersaft 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rabarbersaften kan blandes op med vand eller koges ind til en sirup afhængig af ...

Til 1 liter saft

 

2 kg rabarber

250 g sukker + evt. mere til tilsmagning

5 dl vand

Evt. en vaniljestang eller et par skiver ingefær

Evt lidt citron til tilsmagning

 

En dejlig sommerdrink er cremant smagt til med rabarbersaft.

A. Skær rabarberne i stykker på 2 cm

B. Kom alle ingredienser op i en gryde og lad dem simre sammen i 1/2 times tid til rabarberne er helt udkogte.

Juster eventuelt smagen med mere sukker eller lidt citronsaft

C. Sigt saften gennem en meget fintmasket si eller et klæde over på en ren, tør flaske

D. Sæt saften på køl. Den kan holde sig i månedsvis, hvis den ikke åbnes for mange gange

 

Rabarbersaften kan blandes op med vand eller koges ind til en sirup afhængig af, hvad man skal bruge den til. Man kan også vælge at følge opskriften på Rabarberkompot, bagt - som giver en mindre mængde saft, som til gengæld er mere koncentreret.

--

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.281 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær i rødvinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æble smoothieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• JulebitterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær- og rabarbersorbet rørt med råcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os