Logo

Rystet kaffecocktail

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Denne velsmagende cremede cocktail, der indeholder muscovadosukker og kaffebønner fra Jamaicas berømte Blue Mountains, slår virkeligt fra sig! Du kan erstatte den friske kaffe- og vandblanding og sukkeret med 2 spske Camp kaffeessens, hvis du foretrækker det.
 
Til 8-10 personer
50 g fintmalede kaffebønner
120 ml kogende vand
6 spsk let muscovadosukker
120 ml Tia Maria eller Kahlua
120 ml mørk rom
250 piskefløde, 38%
½ tsk vaniljeessens
rigeligt med knuste isterninger
friskrevet muskatnød til at drysse over
 
Kom de malede kaffebønner i en kande eller en kaffemaskine, hvis du har en.
Hæld det kogende vand over og lad hvile i 5 minutter.
Si kaffen gennem et kaffefilter eller en si foret med musselin, hvis nødvendigt.
Rør muscovadosukkeret i og lad blandingen afkøle.
Når du er klar så kom den kolde kaffe, Tia Maria, rom, piskefløde og vaniljeessens i en cocktailshaker og ryst kraftigt.
Fyld nogle glas godt med knuste isterninger, hæld kaffecocktailen over og drys lidt revet muskat henover før servering.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.170 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?