Logo

Slåensnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 dl slåenbær
1 flaske Brøndum snaps (eller anden ukrydret snaps eller vodka)  
 
2 dl bær overhældes med 75 cl Brøndum snaps
Lad snapsen trække 2-3 uger.
Den må ikke stå for længe, idet den så vil trække bitterstofferne
(blåsyre) fra stenene.
Slåensnapsen har smuk rødlig eller rødgylden farve.
Den vinder ved lagring.
 
Tips: Slåenbusken: er en tætgrenet, tornet busk der bliver 2-3 meter høj.
Det er en form for vild blomme (prunus). I maj måned sætter den en stor
mængde hvide blomster. Bladene er lancetformet med fint takket kant. De
blåsorte eller blåduggede stenfrugter er næsten kuglerunde, de plukkes i
oktober/november efter den første nattefrost. Bærrene kan få en tur i
dybfryseren hvis de ikke har fået frost. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.019 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• TimianvinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Is caffe latteFind en plads i solen og nyd en lækker kold kaffedrik
• Varm solbærdrikEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ValnøddedrømEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os