Logo

Wienerkaffe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 dl stærk kaffe
75 g brun farin
100 g mørk chokolade
ca. ½ liter vaniljeis
lidt kaffelikør
 
Kom kaffe, farin og den itubrækkede chokolade i en lille gryde og varm blandingen op til farinen er opløst og chokoladen er smeltet.
Fordel vaniljeisen i 4 portionsglas, dryp med kaffelikør og fordel
chokoladesaucen over isen.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.361 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?