Logo

Æble- og kålsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
¼ sommerhvidkål
1 æble

Dressing:
1 dl yoghurt
1 spsk æblevineddike
1 spsk rørsukker

Rør yoghurt med æblevineddike og rørsukker.
Smag til med salt og peber.
Snit hvidkålen fint.
Vask æblet og skær det i tynde både.
Vend kål og æbler i dressingen og servér som tilbehør
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.866 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?