Logo

Æble-banan-kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3-4 æbler
4 bananer
1 dl sukker
1 æg
2 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
mandel essens efter smag (forsigtig)
 
Pisk æg og sukker sammen, rør hvedemel og bagepulver i og en smule
mandelessens.
Skræl æblerne og riv dem.
Skær bananerne i tynde skiver.
Fordel bananskiverne i et smurt ovnfast fad.
Hæld de revne æbler derover.
Fordel nu dejen over de revne æbler og bag kagen ved 200°C i ca.
15-20 minutter til dejen er gyldenbrun.
 
Tips: Serveres varm med cremefraiche eller kold flødeskum.
Kagen kan holde sig et par dage i køleskabet og smager også godt kold.
I stedet for at bruge mandelsesssens, kan man knuse makroner over
æblemosen, før dejen hældes over.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 7.386 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
652631-08-2016 10:08:26 Conni
Jeg syntes der er meget lidt dej. Jeg har i stedet for mandelessens, brugt kanel og vanillesukker, samt drysset finhakket chokolade over.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?