Logo

Abrikosbudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 Abrikosbudding en dejlig og smagfuld dessert, der vil være en god afslutning på et hvert middagsselskab. bør nydes med et glas sauterne.

 

125 g tørrede abrikoser
2 æg
100 g sukker
100 g smør eller margarine
1 tsk vaniljesukker
175 g hvedemel
smør eller margarine til formen
hvedemel til formen

Abrikossaucen:
1 spsk Maizenamel
2 dl vand fra iblødlægningen
2 spsk honning

Servering: En klat flødeskum på hver portion.

Læg abrikoserne i blød nogle timer til de bliver bløde, eller lad dem ligge natten over.

Lad dem dryppe godt af, men gem 2 dl af iblødlægningsvandet og 4 abrikosertil saucen. Hak øvrige abrikoser fint.

Pisk æg, sukker og fedtstof luftigt.

Bland forsigtigt de hakkede abrikoser, vaniljesukkeret og hvedemelet i.

Smør en souffléform, drys den med hvedemel og hæld dejen i.

Stil formen i vandbad, der når ⅔ op ad formens kant.

Bag buddingen ved 200ºC i 1 ¼ time.

Kør Maizenamel, vand, honning og de gemte abrikoser i en blender.

Varm saucen i en kasserolle til den er blevet lidt tykkere.

Servér buddingen og saucen varm.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.831 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her