Citronerne er fyldt
med en cremet tunsalat. Perfekt til påskefrokosten eller som en lækker forret.
4 personer. Arbejdstid:
20 min.
#
4 citroner
1 dåse tunfisk i
olie
3 hårdkogte
æggeblommer
8 sorte oliven
1 spsk hakket persille
75 g mayonnaise
3 spsk yoghurt
naturel
1 spsk stærk fransk
sennep
2-4 spsk citronsaft
salt og friskkværnet
peber
Pynt:
4 salatblade 4 sorte
oliven persille
Tilbehør: brød
*
Skær toppen af
citronerne, og udhul dem.
Lad citron kødet
dryppe af i en sigte, og opsaml saften.
Gem overskydende
saft til dressinger eller sauce.
Mos afdryppet
tunfisk med hårdkogte æggeblommer, og bland med finthakkede oliven og hakket
persille.
Rør mayonnaise med
yoghurt, sennep og citronsaft efter smag.
Bland dressingen med
tunfiskeblandingen, og smag til med salt og peber.
Fyld tunsalaten i de
udhulede citroner.
Anret med
salatblade, og pynt med oliven og persille.
Server de fyldte
citroner med brød.
TIPS: Du kan
selvfølgelig servere tunsalaten uden citronerne. Anret den i en skål - eller i
sprøde hjertesalatblade.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin